La Jungla
Jules Koundé, a Montserrat
Foto: Jules Koundé, a Montserrat | Instagram
Famosos

Crack internacional del Barça, a Montserrat i en català: "On el sol no s'esvaeix"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jules Koundé, a Montserrat
Foto: Jules Koundé, a Montserrat | Instagram

Ja fa un any que va arribar al Barça, i en les últimes hores ha fet allò que tot català té a la llista d'imprescindibles: pujar a Montserrat. El francès Jules Koundé ha visitat el monestir i ha publicat les fotografies a Instagram.

Què en sabem? Com un català més, Koundé ha pujat a Montserrat i ha visitat el monestir i el museu. Les imatges que ho certifiquen són al seu perfil d'Instagram, amb un text totalment en català: "En algun lloc on el sol no s'esvaeix".

En detall: Les fotos de Koundé a Montserrat i el text en català han generat una onada de reaccions a les xarxes socials, amb centenars de comentaris sobre la seva integració a Catalunya. També s'han pronunciat altres futbolistes amb vincles amb el Barça, com l'exblaugrana Héctor Bellerín: "Estàs a un altre nivell", li ha dit.

Un altre apunt: Fa pocs dies, un altre crack del Barça s'estrenava en català per la seva nòvia de Barcelona. En aquest cas era Willy Hernangómez, jugador de bàsquet madrileny que s'acaba d'incorporar a les files blaugranes. El pivot, que fins ara jugava a l'NBA; és parella de Nicole Traviesa, una promesa catalana del pàdel que ha tingut molt a veure amb el fitxatge del seu nòvio pel club de la capital.