La Jungla
Pilar Rubio i Sergio Ramos en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pilar Rubio i Sergio Ramos en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Sergio Ramos intenta fer callar els rumors de crisi amb un missatge d'amor públic a Pilar Rubio

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pilar Rubio i Sergio Ramos en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pilar Rubio i Sergio Ramos en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sergio Ramos nega la crisi amb Pilar Rubio, sobre la qual s'ha especulat tantíssim aquest estiu, i llança un missatge d'amor públic dedicat a la seva dona en el seu onzè aniversari de parella. "Gràcies per escollir-me. T'estimo", li dedica entre fotografies amb els quatre fills a la piscina.

Què en sabem? En les últimes setmanes, els rumors de crisi de parella entre Sergio Ramos i Pilar Rubio han crescut encara més pel fet que tots dos han passat uns dies de vacances per separat. Això, afegit a les informacions de Cuatro al día sobre la possibilitat que l'ex del Reial Madrid hagués reprès la seva relació amb la cantant India Martínez, ha provocat que molts dels seus fans pensessin que s'havien separat. El futbolista andalús ho nega.

Què diu Sergio Ramos? Amb una publicació al seu compte d'Instagram, amb les fotografies dels seus quatre fills, Sergio Ramos agraeix a Pilar Rubio onze anys d'amor. "Gràcies per escollir donar-me la mà cada dia, per formar junts aquesta meravellosa família i per fer que cada moment sigui únic. T'estimo", escriu al seu perfil.

Un altre apunt: Pilar Rubio s'ha estalviat la resposta pública al seu marit, però el que sí que ha fet ha estat compartir les imatges amb el text de Ramos al seu propi perfil

Per acabar: Mentre ells fan com si res, els fans de la parella continuen a l'espera de la publicació de les suposades fotos entre Ramos i India Martínez que va avançar Cuatro al día a principis d'agost. Es tractaria d'unes imatges compromeses que confirmarien la relació amb la cantant, però de les quals no se'n sap res de res, de moment.

Categoria: La Jungla