La Jungla
Tamara Falcó, a la Polinèsia Francesa
Foto: Tamara Falcó, a la Polinèsia Francesa | Instagram
Famosos

La interminable lluna de mel de Tamara Falcó: noves fotos a Tahití i un petó amb polèmica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, a la Polinèsia Francesa
Foto: Tamara Falcó, a la Polinèsia Francesa | Instagram

Dues setmanes després de la seva tornada a Espanya, Tamara Falcó i Íñigo Onieva continuen obrint el seu àlbum de fotos de la lluna de mel, que semblava que no havia d'acabar mai. Tot un mes de viatge per Àfrica i la Polinèsia Francesa, del qual han mostrat noves imatges en les últimes hores.

Què en sabem? Mentre que un treballador té dret a 15 dies de vacances després de casar-se, la marquesa de Griñón i el seu marit n'han fet el doble. Van volar a Sud-àfrica per visitar Ciutat del Cap i la reserva privada de Sabi Sabi, van continuar per les Cascades Victòria a Zàmbia i després van viatjar a Tahití i Bora Bora, on van fer surf i nedar entre taurons. Aquestes són les noves imatges del matrimoni a la Polinèsia:

En detall: El camí de Tamara Falcó i Íñigo Onieva fins a l'altar, el passat 8 de juliol, ha estat en veritable cursa d'obstacles. Començant per la infidelitat d'ell. Per això, molts fans de la marquesa no se'n refien, i analitzen amb lupa cadascun dels seus moviments. Entre ells, el petó davant del mar que la parella també ha compartit. El gendre d'Isabel Preysler surt amb les mans a les butxaques, un gest poc romàntic que ha generat una allau de reaccions –la majoria, negatives– a les xarxes socials.

Per acabar: Els Onieva Falcó van començar el viatge l'11 de juliol i el van acabar el 9 d'agost, quan van tornar a Madrid per iniciar les vacances. Primer, amb una curta escapada a París; i en els darrers dies, a Sotogrande, al sud d'Andalusia. Després d'un estiu frenètic, l'aristòcrata prepara la seva tornada a la televisió per d'aquí ben poc. La nova temporada d'El Hormiguero, on ella fa de col·laboradora, s'estrena el proper 4 de setembre, i s'espera que sigui allà on doni els detalls que falta conèixer de la lluna de mel.

Categoria: La Jungla