La Jungla
Omar Ayuso a 'Élite'
Foto: Omar Ayuso a 'Élite' | Netflix
Televisió

La temporada 7 d''Élite' tractarà la salut mental: data d'estrena, incorporacions i un retorn històric

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Omar Ayuso a 'Élite'
Foto: Omar Ayuso a 'Élite' | Netflix

Després de anunciar que Élite tindrà una vuitena temporada amb el retorn de l'actriu Mina El Hammani, Nadia a la sèrie, Netflix ha confirmat que el pròxim 20 d'octubre arribarà a la plataforma la setena temporada d'una de les sèries més identitàries de la plataforma.

D'on venim: Ja coneixem que la temporada set d'Élite se centrarà en la salut com a tema principal, però la sisena temporada ja va tractar temes essencials i d'actualitat. La identitat sexual, explorada des del personatge de Nico, o la visió d'una violació des de la perspectiva de la víctima i de les persones que l'envolten van ser alguns dels temes principals.

En detall: La setena temporada d'Élite focalitzarà en la salut mental i ho farà a través d'Omar, com a personatge central.

  • Les últimes temporades d'Élite han volgut deixar enrere la superficialitat que caracteritzava a les sèries d'adolescents i ha optat per tractar altres temes que afecten els joves.
  • Després de la mort de Samuel, assassinat per Bejamín, Omar no aconseguirà passar pàgina en una nova vida a la universitat, lluny de Las Encinas. Continua tenint molt present l'etapa amb Samuel a l'institut i la culpa que sent el portarà a fer teràpia.
  • La forma d'unir a Omar a Las Encinas serà a través d'unes pràctiques que el faran tornar a l'institut on va estudiar, en un moment on Joel serà el seu suport incondicional per superar la situació.
  • I, des dels ulls d'Omar, també veurem altres inferns que alumnes de Las Encinas estan vivint en silenci, posant així el focus de la temporada en una problemàtica social rellevant actualment.

A més, el paper d'Omar no serà l'únic a destacar d'aquesta temporada, ja que hi haurà altres incorporacions que agafaran un paper rellevant a les noves històries que portarà Élite. Aquestes són algunes de les incorporacions que se sumaran al repartiment veterà de les darreres temporades de la sèrie:

  • Mirela Balić adoptarà el paper de Chloe, una nova estudiant que adora l'escàndol i els vídeos explícits, però rere de la imatge provocativa amaga una faceta insegura i una relació tòxica amb la seva mare.
  • La mítica Maribel Verdú és un dels fixatges més rellevants de la temporada, que farà el paper de Carmen, la mare de Chloe. És una amant de la bona vida i la seducció, i això li farà competir amb la seva filla quant a moda i a l'hora de fer amistats a l'institut.
  • Gleb Abrosimov farà el paper d'Eric, el cosí rebel de Nico. El jove té un esperit antisistema i anàrquic, i compta amb pors, inseguretats i una tendència a l'autodestrucció.
  • Leonardo Sbaraglia adoptarà el paper de Martín, el pare d'Isadora. Tornarà per fer-se amb els negocis familiars, però amagant rivalitats tèrboles.
  • Fernando Líndez (Escándalo, relato de una obsesión) agafarà el paper de Joel, un noi humil i carregat de llum, tot i els cops constants que li ha donat la vida. Tot i no poder permetre's somiar més enllà del present, una oportunitat li permetrà fer un gir de 180 graus a la seva vida.
  • A més, Netflix va confirmar a la cantant Anitta per aquesta setena temporada de la sèrie, tot i que encara es desconeix el paper que interpretarà.