La Jungla
Sonia Ferrer a l'estrena de 'Barbie' a Madrid
Foto: Sonia Ferrer a l'estrena de 'Barbie' a Madrid | Instagram
Famosos

Sonia Ferrer denuncia el xantatge amb unes fotos d'ella fent 'topless' amb la mare

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sonia Ferrer a l'estrena de 'Barbie' a Madrid
Foto: Sonia Ferrer a l'estrena de 'Barbie' a Madrid | Instagram

Sonia Ferrer ha rebut comentaris masclistes els últims dies, després de posicionar-se amb fermesa contra Luis Rubiales pel petó no consentit a Jennifer Hermoso. Comentaris pels quals l'han atacat, recordant la portada que va fer amb Interviú semi-nua el 2007. Setze anys més tard, la presentadora barcelonina diu que va ser fruit d'un xantatge.

Què en sabem? Després de suportar desenes d'atacs masclistes pels seus posicionaments públics contra Luis Rubiales, la gota que ha fet vessar el got ha estat un comentari que la jutjava per haver aparegut sense la part de dalt del biquini posant per una portada de la revista Interviú. Sonia Ferrer diu prou i ho explica tot sobre aquella col·laboració forçada.

Què diu? Passats tots aquests anys, Sonia Ferrer aclareix que "aquella portada va ser el resultat d'un xantatge". Recorda que li van robar un topless on apareixia amb la seva mare, i que li van dir de fer unes "fotos maques sense ensenyar res" a canvi de no publicar les altres. "Una pràctica molt habitual en aquella època. No hi hauria cap problema si ho hagués volgut fer sense xantatge, però n'hi va haver", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla