La Jungla
Ángeles Béjar, durant la seva vaga de fam en una església de Motril
Foto: Ángeles Béjar, durant la seva vaga de fam en una església de Motril | EFE
Famosos

Els àudios de la mare de Luis Rubiales des de l'església: "No puc veure ningú"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ángeles Béjar, durant la seva vaga de fam en una església de Motril
Foto: Ángeles Béjar, durant la seva vaga de fam en una església de Motril | EFE

Ángeles Béjar continua la vaga de fam en una església de Motril per demanar justícia pel seu fill, Luis Rubiales. Atrinxerada des de dilluns, en les últimes hores s'han filtrat els missatges de veu que ha enviat a una amiga amb el telèfon.

Què en sabem? Aquest dimarts a la tarda, una amiga de l'Ángeles Béjar s'apropava a la parròquia de la Divina Pastora de Motril, però davant de la impossibilitat de visitar-la li va enviar àudios de WhatsApp des de fora de l'edifici. Des de l'interior, la mare de Rubiales responia i els periodistes presents a l'exterior captaven els seus missatges.

Què diu Ángeles Béjar? En plena protesta, la mare de Rubiales deia en dues gravacions que la gent de fora no podia accedir a l'església. "A les vuit hi ha missa i m'apartaré. Entrarà una persona rere l'altra, i no estic en condicions perquè porto tot el dia sense menjar. Procuraré estar tranquil·la", expressava en el primer àudio. En el segon, Ángeles Béjar demanava a la seva amiga que impedís que ningú anés a veure-la: "Si veus que algú vol venir, digue-li que no. No puc veure ningú, m'ho ha prohibit el metge".

D'on venim? La mare de Luis Rubiales assegurava dilluns, abans d'iniciar la protesta, que el seu fill està patint una "cacera inhumana i sanguinolenta que no mereix", i per això diu que es mantindrà dia i nit a l'església fent vaga de fam fins que es faci justícia. També ha reclamat a Jennifer Hermoso, la futbolista que va rebre el petó sense consentiment, que "digui la veritat". Considera que "no existeix abús sexual en existir consentiment per ambdues parts" i es pregunta "per què s'estan acarnissant tant amb ell".

A més, en les últimes hores El programa del verano de Telecinco ha emès unes altres declaracions molt comentades d'Ángeles Béjar l'endemà de començar la seva tancada. Després de reiterar que vol que Hermoso "digui la veritat", assegurava per missatge de text que està disposada a arribar fins al final per Luis Rubiales: "Estic bé, vull resar, crec molt en Déu i demano la veritat. Seré aquí fins que el cos aguanti, no m'importa morir per la justícia perquè el meu fill és una persona decent".