La Jungla
Final del 'Grand Prix' del 2023
Foto: Final del 'Grand Prix' del 2023 | RTVE
Televisió

Alfacar guanya la final del 'Grand Prix' del 2023 amb un final molt emocionant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Final del 'Grand Prix' del 2023
Foto: Final del 'Grand Prix' del 2023 | RTVE

Aquest dilluns, RTVE ha emès la final de l'edició 2023 del Grand Prix, una temporada que ha suposat el retorn del format 18 anys després de la seva edició anterior amb molt d'èxit. Els pobles d'Alfacar i Aguilar de Campoo han lluitat per convertir-se en guanyadors fins a l'últim moment.

Qui és qui: Alfacar i Aguilar de Campoo, tots dos pobles coneguts per les seves especialitats amb farina, s'han enfrontat després d'aconseguir superar les semifinals del Grand Prix. Mentre que l'actor i director Eduardo Casanova ha animat Alfacar, el duet Camela han estat els famosos que han fet suport a Aguilar de Campoo.

  • Alfacar és un poble de la comarca de la Vega a Granada que compta amb uns 5500 habitants. És conegut pel seu pa d'elaboració especial i l'aigua de les fonts. Una de les dades més curioses és que disposa d'unes 50 pastisseries.
  • D'altra banda, Aguilar de Campoo és famós per la seva industria agroalimentària i compta amb la fàbrica de galetes més gran d'Espanya, Gullón.

En detall: Després d'aconseguir mantenir-se pràcticament iguals els marcadors fins al final del programa, Alfacar ha aconseguit avantatge a la última prova del 'Diccionario', fent-se amb el premi dels 10.000 euros per a l'ajuntament i el trofeu del programa.

  • L'encert de la definició de la paraula "refez" ha fet que Alfacar hagi aconseguit la victòria definitiva del programa amb una diferència mínima entre els marcadors dels dos pobles.

Per últim: La final no va deixar de tenir moments divertits amb els personatges habituals, les caigudes sorprenents i moments carregats d'humor. I, de la mateixa manera, els protagonistes de cada programa han agraït l'oportunitat i l'experiència que els ha suposat el retorn d'aquest format mític.

Categoria: La Jungla