La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cantant espanyol d''OT' la diu grossa contra Puigdemont amb un polèmic missatge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un cantant espanyol, que es va donar a conèixer gràcies al programa de música de Televisió Espanyola, Operación Triunfo, ha explotat a través de les seves xarxes socials contra Carles Puigdemont.

Què sabem? Ha estat durant aquest matí del dimecres 6 de setembre, a primera hora, quan l'artista, a través del seu compte de Twitter, ha dedicat unes paraules molt desafortunades al polític català, que va ser president de la Generalitat de Catalunya.

Què ha passat? El cantant, nascut a Sevilla i pare d'una criatura, ha mostrat la poca simpatia que té amb Carles Puigdemont. Un missatge a les xarxes socials que acumula moltes respostes per part dels seus seguidors i que deixa al descobert la seva ideologia política.

En profunditat: El cantant que l'ha dita grossa contra Carles Puigdemont ha estat Manu Tenorio, que va participar en la primera edició del concurs de música, Operación Triunfo. Un concurs de música on va quedar en cinquè lloc i on va compartir protagonisme amb David Bisbal, Bustamante, Rosa, Chenoa o la catalana Gisela Lladó. "No acostumo a parlar de política", ha començat dient el cantat a les seves xarxes socials. Tot seguit ha mostrat el seu malestar amb la situació política actual perquè Pedro Sánchez i Carles Puigdemont es troben en negociacions. El missatge és el següent:

Per acabar: "Primer documentat", "Per dir això millor que et quedis en silenci", "El que a tu t'agrada és un partit com VOX", "Tu dedicat a cantar", "Pensava que ja t'havies retirat" o "Prefereixo a Puigdemont abans que Abascal". Aquests són només alguns dels molts missatges que Manu Tenorio ha rebut a les xarxes socials. Demanarà perdó per les seves paraules? Abandonarà la música i es dedicarà al món de la política, a veure si li va millor?

Categoria: La Jungla