La Jungla
Anabel Pantoja, a 'Sálvame', i Jesús Vázquez
Foto: Anabel Pantoja, a 'Sálvame', i Jesús Vázquez | Mediaset
Televisió

Jesús Vázquez presentarà 'Desnudos por la vida', on famosos faran striptease per lluitar contra el càncer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Anabel Pantoja, a 'Sálvame', i Jesús Vázquez
Foto: Anabel Pantoja, a 'Sálvame', i Jesús Vázquez | Mediaset

Mediaset ha confirmat que ja treballa en Desnudos por la vida, el docureality basat en el format britànic The Real Full Monty, on l'objectiu és conscienciar a la població sobre la prevenció del càncer. Al programa, homes i dones famosos es despullaran per aquesta bona causa.

En detall: Encara sense saber si el programa s'emetrà a Telecinco o Cuatro, ja coneixem que Mediaset començarà a gravar durant les pròximes setmanes aquest nou programa, en què grups d'homes i dones famosos es despullaran en un divertit espectacle per una bona causa: la lluita contra el càncer.

  • Un grup masculí i un altre femení de personatges famosos sense cap formació en ball es prepararan per protagonitzar un repte inèdit a les seves carreres, deixant de banda la vergonya i el pudor: actuar en un divertit espectacle en què hauran de despullar-se per conscienciar els espectadors sobre la importància de la prevenció del càncer de mama a la versió femenina i de pròstata i testicular a la masculina.
  • D'aquesta manera, els dos grups de famosos hauran de donar el millor de si mateixos en una actuació musical final de striptease al més pur estil de la icònica pel·lícula Full Monty en un teatre abarrotat d'espectadors.

En profunditat: La quantitat d'incògnites del projecte encara és molt gran, així com la dels noms dels famosos que formaran part del projecte que conduirà el veterà Jesús Vázquez.

  • Això sí, alguns dels noms dels famosos que participaran en el programa han començat a filtrar-se. Tal com ha avançat VerTele, la periodista Samanta Villar seria una de les protagonistes de l'innovador programa, i també s'han fet públics els noms d'Anabel Pantoja i Cristóbal Soria, segons YoTele.

Per últim: Desnudos por la vida és una adaptació del format original britànic The Real Full Monty, que es va estrenar l'any 2017 i ha estat adaptat en països de tot el món: Austràlia, França, Països Baixos, Alemània, Itàlia, Bèlgica i els Estats Units.

  • The Real Full Monty va ser guardonat l'any 2019 amb l'Emmy Internacional al Millor Programa d'Entreteniment Sense Guió, a la cadena britànica ITV1 i basat en l'oscaritzada pel·lícula protagonitzada per Robert Carlyle, Tom Wilkinson i Mark Addy. A més, el format compta amb el suport unànime de la crítica internacional, que ho ha reconegut amb un Royal Television Society Award l'any 2019 i una nominació al BAFTA el 2018.
Categoria: La Jungla