La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz ja no es divorcia: canvi d'opinió amb Dani Alves a la presó

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz i Dani Alves han aturat el procés de divorci, després de demanar signar els papers la primavera passada. Ell s'hi va negar, i mesos més tard ella ha decidit no avançar més en aquest camí.

Què en sabem? Segons TardeAR de Telecinco, el procés de divorci de la parella està paralitzat i els tràmits s'han aturat. Segons el programa d'Ana Rosa Quintana, Joana Sanz té intenció de divorciar-se però no ara perquè "no vol deixar deixar de banda a qui ha estat el seu marit".

En detall: Cal recordar que Joana Sanz va abandonar la casa que compartia amb Dani Alves durant el mes de maig i va marxar a viure a Madrid. Però el canvi d'aires de la model ha durat ben poc, perquè aquest mateix estiu ja havia tornat al domicili familiar de Barcelona.

Un altre apunt: Dani Alves es troba a la presó de Brians 2 des del 20 de gener, quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de violar una noia de 23 anys la matinada del 30 de desembre. En qüestió de setmanes, Fiscalia, acusació particular i defensa hauran de presentar els seus escrits. Tant la Fiscalia com l'advocada de la víctima hauran de fer les peticions de pena, que podrien rondar els 10 anys de presó.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Dani Alves Famosos