La Jungla
Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz sentencia Dani Alves i l'envia a fer punyetes: "No en vull saber res"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz és una dona nova, sense Dani Alves a la seva vida. Aquest dimecres ha vist la llum l'entrevista del futbolista amb Mayka Navarro, on demana disculpes a la seva ex. Hores més tard, ella ha deixat clar que no en vol saber res.

Què en sabem? L'entrevista d'Alves ha agafat la Joana per sorpresa, de viatge a Mèxic aquests dies. Tot i això, s'ha pronunciat públicament en una conversa amb una periodista d'El programa de Ana Rosa de Telecinco.

En detall: La model canària no tenia ni idea de l'entrevista, i ha estat la reportera qui li ha explicat que el seu ex li demanava perdó públicament. Davant de la demanda d'Alves, la Joana ha lamentat que la torni a col·locar al focus mediàtic. També ha fet broma: "A l'assabentar-me'n m'ha baixat el sucre".

Què diu Joana Sanz?

  • "No em vull posicionar en res del que surti".
  • "No vull saber res que tingui a veure amb en Dani".
  • "Passo totalment. Que ell faci, desfaci i el que li vingui de gust".

A més, ha donat per tancades totes les especulacions sobre una possible reconciliació i ha deixat clar que la decisió del divorci és definitiva.

D'on venim? Aquest dimecres a la seva polèmica entrevista, Dani Alves ha agraït públicament el lloc que ha ocupat Joana Sanz en el seu cas. "Li agraeixo tot el que està fent per mi, no és fàcil el seu paper", diu el brasiler. El futbolista nega la violació i diu que va ser consentit, amb la qual cosa, segons les seves explicacions, ha estat infidel a la seva dona i prou. Però vol tornar amb ella: "Em vaig casar amb ella fa vuit anys, continuem casats i espero seguir vivint amb ella tota la vida".

Categoria: La Jungla