La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

Quim Gutiérrez amb poca roba, parla de gravar despullat amb Úrsula Corberó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

L'actor català Quim Guitérrez ha estrenat fa un mes a Netflix la sèrie El cuerpo en llamas. Una sèrie basada en fets reals on Quim, que es va donar a conèixer gràcies a la sèrie Poblenou de TV3, comparteix pantalla amb la també catalana, Úrsula Corberó, que té cases a Madrid i Barcelona tal com va dir en una entrevista a la ràdio no fa gaire.

Què sabem? Quim Gutiérrez es va haver de posar molt fort i fer molt de gimnàs per rodar la sèrie El cuerpo en llamas. Durant les últimes hores el català, en el seu compte d'Instagram, ha penjat fotos del rodatge on apareix amb poca roba i presumeix de cos i músculs.

Què ha passat? Una publicació que ha servit a Gutiérrez, que s'ha casat amb la seva parella Paula i té un fill que es diu Bru, per reflexionar sobre les escenes que ha gravat despullat amb la catalana Úrsula Corberó.

En detall: "Rodar despullat sempre és incòmode". Així comença la publicació que el de Barcelona, que viu a Madrid en una espectacular casa amb piscina, ha compartit a les seves xarxes socials. "Afortunadament, Úrsula Corberó i jo practiquem confiança, respecte i sentit de l'humor que sempre ho fa tot molt més fàcil", afegeix. Gutiérrez en total publica quatre imatges. Una on apareix sense samarreta, una altra on està en el WC mentre es fa una foto al seu membre, una d'Úrsula Corberó asseguda en un sofà i una última de tots dos presumint de complicitat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

Per acabar: Quim, parlant de la sèrie de Netflix, aprofita per agrair l'acollida que ha tingut. "Gràcies per la resposta de tots els que heu vist la sèrie i per tots els vostres comentaris", escriu. "Gràcies a tu per alegrar-nos l'ànima", "Ets un gran actor", "He vist la sèrie dues vegades", "M'encantes" o "Ets espectacular en tots els sentits" són alguns dels molts comentaris que els seguidors de Quim li han fet arribar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Netflix