La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Paz Padilla respon a les paraules de David Valldeperas i diu això de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Fa uns dies David Valldeperas, el català que va ser director del programa Sálvame, va participar en el pòdcast Querido Hater. Allà va recordar el programa Sálvame, com va ser el moment de la cancel·lació i també va parlar de Paz Padilla, que durant anys va presentar el format, però de cop i volta va marxar després d'una forta discussió amb Belén Esteban.

Què sabem? David Valldeperas va dir que ell, quan treballava a Sálvame, es pensava que era amic de Paz Padilla. Però amb el temps ha vist que l'andalusa només estava amb ell per interès perquè a Paz li anava bé tenir a un aliat en la direcció del programa Sálvame.

Què ha passat? Paz Padilla ha estat una de les convidades en un acte que s'ha celebrat a Madrid. Allà ha respost a les preguntes dels mitjans de comunicació, relacionades amb la seva etapa a Sálvame i amb l'amistat trencada amb David Valldeperas.

En detall: Paz Padilla, que pròximament estrenarà programa a Mediaset amb la seva filla, ha confessat que ella està en una altra etapa de la seva vida i que Sálvame forma part del passat. "Jo ara estic en un altre moment i no m'agrada anar enrere", ha dit l'andalusa, que ha refet la seva vida sentimental després de la mort del seu marit. Paz Padilla també ha respost a David Valldeperas, després que el català digués que Padilla és una persona dolenta i interessada. "Jo l'estimo molt i l'he estimat molt, li desitjo el millor i que sigui molt feliç", ha dit Padilla parlant de qui va ser director del programa Sálvame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla)

Per acabar: Al seu pas per l'esdeveniment, Paz Padilla també s'ha fet una foto amb Lara Álvarez i l'ha penjada en el seu compte d'Instagram. En la foto que ha publicat d'ella i Lara ha escrit "la millor presentadora". Unes paraules que s'entenen com un atac a Paz Padilla a tots els seus antics companys de Telecinco, insinuant que cap dels presentadors que hi ha allà val la pena i que Lara Álvarez és l'única persona que se salva.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco