La Jungla
Christian Gálvez presentant '25 palabras'
Foto: Christian Gálvez presentant '25 palabras' | Telecinco
Televisió

La productora de Christian Gálvez fa el salt al true crime amb aquest programa a Mediaset

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Christian Gálvez presentant '25 palabras'
Foto: Christian Gálvez presentant '25 palabras' | Telecinco

Mediaset ja prepara en col·laboració amb Fénix Media, la productora de Christian Gálvez, la docusèrie Los Galindos. Toda la verdad, que analitzarà en profunditat els aspectes més significatius de l'impactant crim de la finca Los Galindos l'any 1975.

D'on venim: El principal projecte de Fénix Media a Mediaset fins al moment era 25 palabras, el concurs cultural presentat per Christian Gálvez, que va arribar a la seva fi el darrer 15 de setembre, amb l'arribada de TardeAR, l'actual magazín que presenta Ana Rosa Quintana.

En detall: Ara, la productora prepara aquest true crime per a Mediaset, que rebrà el nom de Los Galindos. Toda la verdad. En ell, s'hi profunditzarà en els aspectes més significatius d'aquest impactant crim múltiple.

  • L'assassinat múltiple va posar fi a les vides de Manuel Zapata, capatàs de la finca; la seva dona, Juana Martín; el tractorista Pepe González i la seva dona, Asunción Peralta; i el també tractorista Ramón Parrilla.

Què en sabem: El true crime produït pel grup audiovisual en col·laboració amb Fénix Media estarà format per quatre episodis, que posaran el focus en la investigació policial del cas, marcada per la negligència, les irregularitats i els misteris; a més de tractar de revelar alguns dels enigmes d'aquest crim que va prescriure fa 27 anys sense arribar a aclarir-se.

  • A més, la docusèrie comptarà amb el testimoni de Juan Mateo Fernández de Córdova, fill dels marquesos de Grañina i Valparaíso i propietaris de la finca, que explicarà el que li van revelar la seva àvia i la seva mare.
  • D'altra banda, el documental inclourà testimonis inèdits, fotografies, informes i proves que poden donar respostes a algunes incògnites que voltegen el cas.

A més, Mediaset també prepara una sèrie inspirada en els fets reals del cas, juntament amb Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana. La ficció El Marqués tractarà el cas de l'any 1975, quan tres homes i dues dones van morir violentament assassinades a la finca Los Galindos, a Sevilla.

  • Es tracta d'un cas que va prescriure l'any 1995 i que quasi 50 anys després encara no s'ha resolt i que va commocionar tot un país a finals del franquisme, amb una trama argumental que combina secrets, ambició, intriga i romanç.
  • Estructurada en sis episodis de ficció i actualment en procés de rodatge, la sèrie comptarà amb José Pastor (Bosé i Valeria), Víctor Clavijo (La espera), Óscar de la Fuente (El buen patrón), Cinta Ramírez (Desaparecidos. La serie), Lara Grube (El comisario), Paco Tous (Los hombres de Paco), Juan Fernández (El Cid), Joaquín Núñez (Brigada Costa del Sol), Ibrahim Al Shami (Mía es la venganza), Laura Baena (Vis a vis) i Adelfa Calvo (El autor), entre altres intèrprets.
Categoria: La Jungla