La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Jorge Javier Vázquez se les té amb una periodista del cor, ex de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El presentador català de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, està allunyat de la televisió, a l'espera que li surti un nou projecte. Mentrestant va fent la seva vida. El passat divendres, per exemple, va ser un dels convidats estrella en el casament de Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, que es va casar a Sevilla amb el seu ja marit, Asraf Beno.

Què sabem? Jorge Javier Vázquez, que encara té contracte amb Telecinco durant un temps més, va ser el padrí de la filla d'Isabel Pantoja. El de Badalona va ser l'encarregat d'acompanyar a la jove fins a l'altar perquè Isabel Pantoja, mare de Chabelita, va decidir no anar al casament tot i estar convidada.

Què ha passat? El casament de la filla d'Isabel Pantoja s'ha venut en exclusiva a la revista Lecturas, que va sortir al quiosc ahir dilluns 16 d'octubre. Una portada molt comentada on apareixen els nuvis, Jorge Javier Vázquez i Anabel Pantoja, ex de Sálvame, i cosina de Chabelita.

En detall: El casament i la portada de la revista s'han comentat en molts programes de televisió, on es tracten temes del cor. En un dels programes on s'ha parlat del casament ha estat en el programa de Televisió Espanyola, presentat per Jaime Cantizano. Allà Pepa Jiménez, que està molt canviada i anteriorment treballava a Telecinco, ha dit la seva del casament de la filla d'Isabel Pantoja. Un casament que a ulls de Pepa Jiménez ha estat tot un espectacle. "Jo soc religiosa i una cerimònia és quan et casa un cura", ha dit la tertuliana del cor.

A més: Unes paraules que no han passat per alt a Jorge Javier Vázquez. El presentador català no ha dubtat a contestar a Pepa Jiménez, ho ha fet a través del seu compte de X, on ha deixat claríssim la tírria que li té. La resposta del català ha estat:

Per acabar: Una exclusiva amb la qual només han guanyat diners Chabelita i el seu marit. Jorge Javier Vázquez i Anabel Pantoja no han vist ni un euro, segons el director de la revista, per aparèixer en la portada.

Categoria: La Jungla