La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía penja a les xarxes una foto clau que explica a la perfecció com se sent

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Rosalía Vila està refent la seva vida després de la seva sonada ruptura, fa uns mesos, amb Rauw Alejandro, amb qui s'havia de casar i estava, sembla ser, molt enamorada.

Què sabem? Des de ja fa unes setmanes Rosalía Vila ha recuperat la normalitat. La cantant torna a donar vida a les seves xarxes socials, ja que després de la ruptura amb Rauw Alejandro va desaparèixer. La catalana també està centrada en la música, un fet que indica que dintre de poc podria llançar una nova cançó al mercat.

Què ha passat? Durant les últimes hores la cantant Rosalía, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat una foto molt cridanera i clau a la vegada. Una foto que explica a la perfecció com es troba ara que ja té més superada la ruptura amb Rauw Alejandro.

En detall: Rosalía ha publicat diverses imatges per compartir amb els seus seguidors com han estat els seus últims dies. Una de les imatges que ha publicat, i ho ha fet a través de les seves històries, ha estat un 'mem' d'una senyora gran que aguanta entre els seus braços moltes barres de pa. En les barres de pa i ha escrit "la meva feina" diverses vegades. En una barra de pa que està dins d'una bossa hi ha escrit "el meu art" i en una altra barra de pa que està a punt de caure a terra hi ha escrit "relacions sentimentals". Una imatge que descriu a la perfecció com se sent Rosalía ara mateix. La cantant està centrada en la seva feina i en compondre noves cançons, de manera que els seus seguidors poden estar tranquils perquè el seu art i creativitat continuen igual o millor que sempre. Rosalía, però, no té gens de temps, i s'intueix que tampoc ganes, per les relacions sentimentals.

Per acabar: Fa uns dies es va relacionar a la cantant Rosalía amb l'actor espanyol Álex González. Tot va passar perquè l'actor va publicar un missatge a les xarxes de la catalana, comentant una de les seves fotos. Unes paraules de González que van servir perquè molts es muntessin una pel·lícula sobre una possible relació d'amor entre tots dos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía