La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Úrsula Corberó desafia la censura d'Instagram amb una foto que tothom comenta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana de Sant Pere de Vilamajor, Úrsula Corberó, ha pujat molt la temperatura a les xarxes socials. I és que la seva parella, Chino Darín, ha publicat una imatge de l'actriu sense res de roba.

Què sabem? Úrsula Corberó està molt feliç i enamorada de la seva parella, l'actor argentí Chino Darín, fill del també actor Ricardo Darín. La parella fa anys que surten i força sovint presumeixen del seu amor a través de les xarxes socials.

Què ha passat? La parella ha passat uns dies a Menorca, aprofitant que encara fa una mica de calor i no ha arribat ni el fred ni les baixes temperatures. Un pas per l'illa balear del qual tots dos han presumit a les xarxes socials. Tot i que la fotografia que ha cridat l'atenció de tothom és la que Chino Darín ha penjat de la seva parella, Úrsula Corberó.

En detall: L'argentí ha publicat una foto de la catalana, sense res de roba, sortint de l'aigua del mar. Una imatge on Corberó presumeix d'espectacular físic i alhora desafia la censura d'Instagram, que no permet la publicació de cossos despullats. Corberó, en la imatge, apareix amb els cabells mullats, mentre es treu l'aigua i la sal dels ulls. Una imatge feta en pla picat que no para de sumar comentaris i 'm'agrada'. La imatge:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chino Darin (@chinodarin)

Per acabar: "Vull ser la vostra nòvia", "No sé amb qui dels dos em quedo", "Úrsula t'hem donat el millor d'Argentina", "Una sirena" o "Quin parell de guapos". Aquests són només alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació que Chino Darín, parella de Corberó, ha publicat en el seu compte d'Instagram. Darín, juntament amb les imatges, ha escrit: "El llaüt menorquí". Corberó, responent a la seva parella, ha dit: "El meu tauró". Cadascú que entengui el que vulgui.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram