La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa presentadora de TV3 parla fatal d'Aitana i diu que és "molt hipòcrita"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa presentadora de televisió, de la cadena pública catalana, TV3, ha parlat de la cantant Aitana Ocaña, que es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo, de Televisió Espanyola. I la presentadora no ha deixat gens bé a la cantant, les coses com són.

Què sabem? Una famosa catalana, que treballa com a presentadora a la televisió pública, ha parlat fatal de la cantant Aitana i ha dit tot el que pensa d'ella, sense cap mena de filtres. Unes paraules que han dividit opinions, entre els que pensen com la presentadora i els que no.

Què ha passat? La presentadora catalana que ha dit la seva i ha parlat malament d'Aitana Ocaña ha estat Núria Marín, que pròximament presentarà a TV3 un concurs que es dirà Love Cost. Actualment, Marín col·labora en el programa Està Passant on té una secció de temes del cor un cop a la setmana.

En detall: Núria Marín, que també està vinculada a Telecinco, ha estat l'última convidada del pòdcast Querido Hater, que presenta el català Malbert. Durant la conversa Núria Marín ha deixat clar que no li agrada gens la cantant Aitana i que està transmetent una imatge que no es correspon amb la realitat. "Crec que en el fons no és tant simpàtica com sembla. Em fa ràbia que de cop i volta s'hagi decidit que Aitana és la perfecció i que ho fa tot bé, quan no és així. No pots promocionar una sèrie amb algú amb qui ja no estàs sortint, perquè estàs enganyant a la gent. No pots dir que no parles de la teva vida privada i després utilitzar la teva vida privada per promocionar una sèrie", ha dit molt clara Núria Marín.

@malbertplanet Nuria Marin ESTALLA contra Aitana en Querido Hater #malbert #queridohater #podcast #alpha #aitana #alphatour #nuriamarin #aitanax #ot #operaciontriunfo ♬ sonido original - planet Malbert

Per acabar: La presentadora de TV3 fa referència a la sèrie que Aitana Ocaña va gravar amb la seva exparella, l'actor Miguel Bernardeau. Una sèrie que van promocionar quan ja no eren parella, però no van dir res de la seva situació per generar més interès a la gent. "Aitana ha caigut en el sac de la gent guapa que cau bé, però és molt hipòcrita", ha sentenciat la presentadora.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Podcast TV3 Música