La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Quim Gutiérrez enamora amb una foto del seu fill Bru: tothom es fixa en això

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actor català nascut a Barcelona, Quim Gutiérrez, té un fill, que es diu Bru. Un nadó fruit de la relació que l'actor manté des de ja fa molts anys amb la model Paula Willems.

Què sabem? El català, que viu a Madrid per motius de feina en una mansió ubicada als afores de la ciutat, ha enamorat amb la foto que ha compartit. Una imatge on apareix caminant pel carrer al costat del seu fill Bru, que cada dia està més gran.

Què ha passat? La imatge que ha publicat Quim Gutiérrez ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors. Tant és així que moltes persones s'han fixat en el mateix detall.

En detall: Quim Gutiérrez està vivint una etapa molt especial de la seva vida, després de convertir-se en pare per primera vegada del seu fill Bru. Una paternitat de la qual, a vegades, presumeix a les seves xarxes socials amb fotos que agraden molt als seus seguidors. Imatges com la que ha penjat durant les últimes hores, on apareix amb el seu fill caminant pel carrer. Una estampa on pare i fill deixen evident la gran unió que tenen perquè vesteixen exactament igual: texans, vambes i jaqueta color verd fosc. La foto és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

Per acabar: Els comentaris no s'han fet esperar. Alguns dels missatges que ha rebut Gutiérrez han estat: "Això et passarà moltes vegades", "Res és casualitat", "Ets un pare molt guapo", "Una foto preciosa" o "M'encanta". El fill de Quim Guitérrez va néixer a finals de novembre del 2021. Una notícia que va donar a conèixer a través de les xarxes socials. El mateix va fer la seva parella, Paula, amb qui es va casar per sorpresa a Granada, d'on és ella, la segona setmana de setembre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram