La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Jorge Javier Vázquez reapareix: des del Brasil amb un banyador minúscul

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El presentador de Badalona, que viu a Madrid, ha reaparegut a les xarxes socials. Ho ha fet després de fer una última publicació a finals de setembre, coincidint amb la cancel·lació del programa Cuentos Chinos, que presentava durant les nits a Telecinco i que va durar dues setmanes.

Què sabem? Jorge Javier Vázquez, tot i no tenir feina com a presentador a la televisió, continua vinculat a Mediaset, on té un contracte de llarga durada que acaba d'aquí a un temps. De manera que el català continua cobrant molts diners per part de l'empresa audiovisual.

Què ha passat? El català ha fet les maletes i s'ha traslladat fins al Brasil, per passar uns dies de vacances al costat de la platja. Unes vacances en el país carioca de les quals el català de Badalona n'ha presumit a les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram. I és que a Vázquez li encanta viatjar i sempre que pot ho fa. I ara té molt temps lliure.

En detall: El presentador de Badalona ha publicat una fotografia on apareix de cos sencer, presumint de cames i lluint un banyador de color negre molt estret i minúscul. Una imatge que s'ha fet al seu pas per la platja. A la publicació Jorge Javier Vázquez dedica un missatge a Pedro Sánchez, ara que serà investit president. També dedica un altre missatge a Feijóo. A Sánchez li diu: "fes-me teu una vegada més". I és que per tothom és sabut que Vázquez sempre s'ha posicionat a favor dels socialistes i que manté relació amb Pedro Sánchez. De fet, quan es va acabar Sálvame es va rumorejar que Vázquez podria provar sort en el món de la política de la mà de Pedro Sánchez. Al del Partit Popular el presentador de Badalona li diu: "Duraràs en el Congrés el temps que Cuentos Chinos va durar a Telecinco". És a dir, res i menys.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per acabar: Els comentaris a la foto de Jorge Javier no s'han fet esperar. Una imatge que el presentador ha publicat avui 16 de novembre al migdia i que supera la barrera dels 9.000 'm'agrada'. "La dreta d'aquest país fa molt fàstic", "Ganes de tornar-te a veure", "Torna a la televisió, si us plau", "Et trobem a faltar" o "ministre de l'entreteniment" són alguns dels molts missatges que es poden llegir.

Categoria: La Jungla