La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és en Daniel, l'assetjador detingut 'in fraganti' a casa de Shakira a Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Shakira respira més tranquil·la després que la policia hagi detingut a Miami un assetjador obsessionat amb ella, que l'esperava a la porta de casa i deia a tothom que tenien una relació.

Què en sabem? Tal com reporten diversos mitjans nord-americans, Daniel John Valtier, un home de 56 anys que venia de Texas, va ser detingut dilluns 8 de gener als voltants de casa de Shakira a Miami Beach. La seguretat privada de l'artista, que ja sabia de la seva existència, el va reconèixer com un assetjador. Davant del jutge, l'home va continuar insistint que la cantant colombiana és la seva esposa.

En detall: Shakira ha passat setmanes assetjada per aquest individu, que des de finals de desembre ha estat enviant regals a casa seva. Obsequis que ell creia que eren mostra de romanticisme, com ampolles de vi, xocolata o joguines, i que són fruit de la seva obsessió. També s'ha passat setmanes compartint vídeos a les xarxes socials on parla de la seva relació imaginària amb Shakira.

A més, Daniel John Valtier és un vell conegut de la policia, i té antecedents als anys 80 per agressió, conduir begut i temes de drogues.

Per acabar: El jutge que s'ha quedat el cas ha imposat una fiança de 100.000 dòlars a Daniel John Valtier, i una ordre d'allunyament que l'acusat no va entomar gens bé perquè insistia que Shakira és la seva dona.