La Jungla
Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Quim Gutiérrez, esplèndid amb barnús: la foto de la qual tothom parla a Instagram

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Quim Gutiérrez és aquests dies de gener per feina a París, des d'on ha començat a publicar algunes fotos de la seva estança a xarxes socials. Una en concret ha fet fortuna, l'actor vestint un barnús al lavabo.

Què en sabem? La imatge està feta al lavabo de l'hotel parisenc on s'allotja Quim Gutiérrez. Mirant a càmera amb el mòbil entre les mans i lluint un barnús esplèndid, mig obert i amb el pit a descobert. Aquesta és la fotografia de la qual tothom parla a Instagram:

En detall: Quim Gutiérrez, marit de la model andalusa Paula Willems, és a París de la mà de Dior, probablement per temes laborals i de marca. No és la primera vegada que l'actor català col·labora amb la firma, insígnia de l'elegància i que només treballa amb galants com ell.

A més, Gutiérrez és aquests dies a la capital francesa, que ja és gairebé la seva segona llar. En els últims anys, l'artista ha esdevingut també una estrella del cinema a França pels seus papers en pel·lícules d'èxit Los ojos amarillos de los cocodrilos, Wùlu o Madeleine Collins.