La Jungla
Dulceida, de mudança de Barcelona a Madrid
Foto: Dulceida, de mudança de Barcelona a Madrid | Instagram
Influencers

Dulceida deixa el pis de Barcelona i mostra tot el seu armari: què farà amb tanta roba

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida, de mudança de Barcelona a Madrid
Foto: Dulceida, de mudança de Barcelona a Madrid | Instagram

Dulceida està en plena de mudança a Madrid. Tal com va anunciar fa pocs dies, se'n va de Barcelona per motius laborals i ha de deixar el seu pis espectacular a l'Eixample; i com a bona influencer experta en moda ha topat amb un problema de dimensions colossals: té tanta roba que no sap on posar-la.

Què en sabem? En les últimes hores, Dulceida ha obert el seu armari i n'ha publicat les imatges a Instagram. La influencer té tot un vestidor ple d'armaris i prestatges carregats de roba. Samarretes, camises, jaquetes, pantalons, botes... Les sabates en filia índia ocupen tot el passadís, i s'hi poden veure més d'una quarantena de parells.

Què diu? Sobre el futur de tota aquesta quantitat de roba, Dulceida pretén endur-se un gruix important a Madrid i deixar una altra part a Barcelona. Després de fer-ne una selecció, la resta ha d'anar fora. Però la influencer no és de les que llença la roba a les escombraries, sinó que fa donacions i regals a les amigues. A més, fa temps que també guarda molta roba que ja no fa servir en un magatzem per muntar un possible mercat solidari en el futur.

Per acabar: El pis de Dulceida a Barcelona se'l quedarà ara un amic. Un casalot de 164 metres quadrats decorat de forma minimalista i amb mobles total white que Principal va mostrar als seus lectors en aquest reportatge fotogràfic fa alguns mesos.

Categoria: La Jungla