La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

L'ex de Rosalía, Rauw Alejandro, també ha trobat nòvia: una model de 18 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | Instagram

Rauw Alejandro té una nova il·lusió, sis mesos després de la sonada ruptura amb Rosalía. Mentre la catalana ha refet la seva vida amb Jeremy Allen White, ell ha sorprès en les últimes hores amb unes imatges amb una altra noia.

Què en sabem? Dissabte 20 de gener Rauw Alejandro va ser enxampat amb Yasmin Barbieri, una model i tiktoker italiana de 18 anys. La parella era en un local de Milà, i no va amagar la seva gran complicitat. Molt juntets, miradetes, mitges abraçades i una gran complicitat que va enregistrar la càmera d'un telèfon mòbil.

Reacció: Les imatges de Rauw Alejandro, de 31 anys, amb una jove molt més jove que ell ha generat una allau de reaccions a les xarxes socials. El motiu són els 13 anys de diferència entre ells, per més que ella ja sigui major d'edat.

Un altre apunt: Mentre Rauw Alejandro comença a conèixer una altra noia, Rosalía avança en la seva relació amb Jeremy Allen White i fa pocs dies tots dos es deixaven veure fent-se petons en una de les seves habituals sortides per Los Angeles.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Rosalía