La Jungla
Gabriel Rufián i Marta Pagola, pares del seu primer fill en comú
Foto: Gabriel Rufián i Marta Pagola, pares del seu primer fill en comú | EFE
Famosos

Gabriel Rufián posa el cognom de la mare al seu fill: així es diu la criatura

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gabriel Rufián i Marta Pagola, pares del seu primer fill en comú
Foto: Gabriel Rufián i Marta Pagola, pares del seu primer fill en comú | EFE

Gabriel Rufián ha estat pare per segona vegada aquest dilluns, motiu pel qual es troba de baixa per paternitat al Congrés dels Diputats. En les últimes hores ha transcendit un detall sobre el nom de la criatura.

Què en sabem? Segons han avançat les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, Gabriel Rufián i la seva dona, la responsable de comunicació del PNB Marta Pagola, han decidit que la criatura dugui el cognom de la mare. Així, malgrat que encara no se sap si ha estat nen o nena, se sap que el segon fill de Rufián es diu Pagola de primer cognom.

D'on venim? Rufián i Pagola, cap de comunicació del PNB, porten amb total discreció la seva vida privada, des que fa quatre anys es va saber que mantenien una relació sentimental. Malgrat que mai no parlen de la seva història d'amor, se sap que el juny de 2022 es van casar a Irun (Guipúscoa), on va néixer ella. Al casament hi van anar un centenar de persones, entre les quals hi havia Oriol Junqueras, president d'ERC, i Joan Tardà, exdiputat al Congrés.

A més, aquest és el segon fill de Gabriel Rufián, que ja és pare d'un nen de 12 anys que es diu Biel. El menor va néixer fruit del matrimoni entre el diputat republicà i Mireia Varela, de qui es va divorciar el 2019.