La Jungla
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Una famosíssima cantant catalana s'hauria embolicat amb l'exnòvia de Dulceida: ella ho nega

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Vicco podria haver tingut una nit de passió amb Ana Legazpi, exnòvia de Dulceida. Així ho assegura Socialité de Telecinco, tot i que la cantant de Tiana ho nega rotundament.

Què en sabem? Després d'esbombar el rumor que Vicco i Ana Legazpi es podrien haver embolicat, un equip de Socialité ha aconseguit parlar amb l'autora de Nochentera aquest cap de setmana. Un reporter li ha preguntat directament sobre la seva relació amb l'exparella de Dulceida, i ella ha estat molt clara en la seva resposta.

Què diu? Malgrat les especulacions, Vicco ho nega tot. "Què va, en absolut", ha dit sobre els comentaris que la relacionen amb Ana Legazpi. "Som col·legues i ens coneixem des de fa anys". També ha aprofitat per dir que seria "increïble" fer una col·laboració amb el seu grup, Marlena.

D'on venim? Fa pocs dies, Socialité assegurava que Vicco i Ana Legazpi eren parella, i que es van deixar veure en una festa l'últim divendres de 2023. Segons el programa de María Verdoy, les dues cantants haurien estat "tota la nit abraçades davant de tothom", i finalment haurien estat vistes fent-se petons al lavabo.

Qui és Ana Legazpi? Cantant madrilenya de 26 anys, integra el grup Marlena amb la seva altra companya Carolina Moyano. Es va fer especialment coneguda al món influencer per la seva relació fugaç amb Dulceida, durant els mesos que la de Badalona va estar separada d'Alba Paul. Una relació que no va acabar gens bé, i que Ana Legazpi va plasmar al seu tema Red flags. Aquesta setmana, la cantant centrarà tota l'atenció al Benidorm Fest amb Amor de verano, el tema amb el qual Marlena vol anar a Eurovisió.

Categoria: La Jungla