La Jungla
Laura Escanes podria estar enamorada de Ramon Casanova
Foto: Laura Escanes podria estar enamorada de Ramon Casanova | Instagram
Influencers

Així és Ramon Casanova, surfer de Barcelona i possible nòvio nou de Laura Escanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes podria estar enamorada de Ramon Casanova
Foto: Laura Escanes podria estar enamorada de Ramon Casanova | Instagram

Laura Escanes podria tenir una nova il·lusió, mesos després de la sonada ruptura amb Álvaro de Luna. Superada la separació del cantant andalús, la influencer estaria sentint papallones a l'estómac per Ramon Casanova, el seu instructor de surf.

Què en sabem? Segons afirmen al pòdcast de Mediaset En todas las salsas, Laura Escanes i Ramon Casanova haurien iniciat una relació sentimental. Ell és el seu professor de surf, i des que va començar a donar-li classes es van fer molt amics, fins al punt que l'amistat entre ells hauria estat cada cop més estreta.

Qui és? Ramon Casanova té 35 anys i és de Barcelona, on la seva família regenta una gestoria de la qual ell s'ha desentès per dedicar-se a la seva passió: el surf. És per això que ha treballat per obrir la seva pròpia empresa d'activitats aquàtiques i restauració a Eivissa, Surf Lounge.

A més, també s'ha dedicat al món de les inversions amb Kapital Hunters, l'empresa creada per ell mateix el 2019 per generar oportunitats de negoci a Barcelona, Madrid, Eivissa i Costa Rica; i ha estat igualment mecànic de l'equip de racing de Kawasaki. 

D'on venim? Va ser el passat mes de desembre quan Ramon Casanova va aparèixer per primera vegada a les xarxes socials de Laura Escanes. El surfer es va sumar a una escapada que la presentadora de La travessa va fer amb amics per anar a esquiar als Alps francesos. Des d'aleshores, la parella s'ha deixat veure fent altres activitats com el surf o l'escalada en rocòdrom.