La Jungla
Dulceida, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Influencers

Dulceida arrisca amb el seu nou 'look': canvi total d'imatge, no sembla ella

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 8 de febrer de 2024. 10:21
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Després de molt anunciar-ho en els últims dies, Dulceida per fi ha complert: s'ha sotmès a un canvi de look radical que aquest dimecres compartia públicament per primer cop a xarxes socials.

Què en sabem? Durant tota la setmana, Dulceida ha estat avançant que sorprendria els seus fans amb un canvi d'imatge. I així ha estat. Aquest dimecres, la influencer de Badalona s'ha atrevit a tirar endavant la promera i ha mostrat al món la seva transformació. Al mes pur estil Jessica Rabbit, la catalana ara és pèl-roja:

En detall: Dulceida s'ha sotmès a un vegan illuminage barrejant els tons 8 i 7/43, "una obra d'art" ha dit ella mateixa. Gràcies a una tecnologia de microtons, protegeix les cutícules perquè conservin claretat, que les llum les travessi, il·luminant cadascun dels tons clarobscurs naturals dels cabells des de dins. També ha utilitzat la tecnologia Metal Purifier que ajuda a prevenir danys.

Un altre apunt: Un cop realitzada la transformació, i compartida amb els seus seguidors a Instagram, Dulceida ha estrenat el seu nou pentinat de gala amb els 40 Principales i David Bisbal. Una participació que ha tingut el seu moment culminant quan la badalonina ha pujat a l'escenari per recordar el videoclip de Si tú la quieres, del cantant andalús amb Aitana.

Categoria: La Jungla