La Jungla
Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos
Foto: Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos | Telecinco | Antena 3
Famosos

Guerra entre Jorge Javier i Pablo Motos, enfrontats com mai: "Has desaprofitat l'oportunitat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos
Foto: Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos | Telecinco | Antena 3

Jorge Javier Vázquez declara la guerra a Pablo Motos, després de les declaracions que el presentador d'El Hormiguero ha fet sobre ell en un acte públic amb altres famosos a Madrid.

Què en sabem? Preguntat sobre la cancel·lació de Cuentos Chinos, l'últim programa de Jorge Javier a Telecinco, Pablo Motos deia fa pocs dies que haurien d'haver pensat en la competència, en referència a El Hormiguero que s'emet des de fa 18 anys. Sobre si convidaria el de Badalona al seu plató, Motos va dir: "En principi, no crec que sigui un perfil perquè jo l'entrevisti, però tampoc no ho descarto".

Reacció: Des del seu blog de Lecturas, Jorge Javier ha lamentat les paraules de Motos. Però no pel lleig cap a la seva persona, sinó pels espectadors d'El Hormiguero, perquè creu que els convidats no tenen el nivell del presentador. "Va contestar que no li motivava asseure'm al seu programa per entrevistar-me. Sincerament, Pablo, no vaig entendre la teva resposta. Has desaprofitat l'oportunitat de tenir un convidat a la teva altura", respon amb ironia.

D'on venim? Vázquez respon així també a les últimes polèmiques de Motos amb alguns dels seus entrevistats, com el programa amb Sofía Vergara que tantes crítiques ha causat entre l'audiència pel to que va fer servir el presentador d'El Hormiguero. Potser no va ser la convidada qui no va saber estar a l'altura de l'entrevista.

Un altre apunt: Polèmiques a banda, Jorge Javier torna a la televisió properament per presentar una nova edició de Supervivientes a Telecinco. El format comptarà també amb Carlos Sobera i Laura Madrueño com a l'edició de 2023, però tindrà un canvi important pel que fa al quart presentador: en comptes de Ion Aramendi, hi haurà Sandra Barneda, que actualment fa La isla de las tentaciones cada dimecres a la nit.