La Jungla
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa
Foto: Jordi Ballart, alcalde de Terrassa | Instagram
Famosos

Jordi Ballart, amb els Thyssen: trobada sorprenent amb Borja i Blanca Cuesta a Terrassa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa
Foto: Jordi Ballart, alcalde de Terrassa | Instagram

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, s'ha reunit amb Borja Thyssen i Blanca Cuesta aquest cap de setmana a la ciutat, una trobada que ha quedat immortalitzada amb una fotografia publicada les xarxes socials.

Què en sabem? Ballart s'ha trobat amb Borja Thyssen, fill de Tita Cervera, i la seva dona Blanca Cuesta, natural de Terrassa. Un plaer la trobada, dues persones encantadores. Gràcies per l'estona compartida", ha escrit l'alcalde a les seves xarxes amb una foto en un restaurant.

En detall: No ha transcendit si el sopar entre l'alcalde de Terrassa amb els Thyssen té a veure amb cap projecte per la ciutat, o si ha estat només una trobada entre amics. El que sí és de sobra conegut és el vincle entre ella i la capital vallesana.

D'on venim? Blanca Cuesta va néixer a Huelva el desembre de 1973, però es considera terrassenca ja que és la ciutat on va créixer des de ben petita i durant tota l'adolescència. Quan va ser més gran, la jove de la baronessa Thyssen va treballar d'infermera a la Mútua de Terrassa, i el 2007 es va casar amb el seu marit Borja a l'Església del Sant Esperit de la ciutat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Terrassa Famosos