La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, mordaç amb el seu ex a la semifinal d'OT 2023: "A qui nominaríeu?"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

OT 2023 ha emès aquest dilluns la seva semifinal, i com cada setmana la gala ha comptat amb l'actuació d'un convidat famós. Aquest cop, Álvaro de Luna. Des de casa, Laura Escanes seguia el programa com una espectadora més i no ha pogut evitar reaccionar públicament quan s'ha assabentat que el veuria actuar.

Què en sabem? Després que Chenoa confirmés l'actuació d'Álvaro de Luna en directe sobre l'escenari d'OT 2023, Laura Escanes ha tirat d'ironia a Twitter. "A qui nominaríeu avui?", ha preguntat la influencer de Barcelona. Un dard al seu ex, sense ni tan sols esmentar-lo, quan faltaven pocs minuts perquè cantés.

Més tard, quan Álvaro de Luna ha pujat finalment a l'escenari i els espectadors es preguntaven a Twitter si Escanes continuava veient el programa o si havia apagat la televisió, la presentadora de La travessa de TV3 ha reaccionat així:

D'on venim? Després de la seva ruptura fa prop de quatre mesos, Álvaro de Luna ha publicat recentment la cançó Suerte, on acusa la seva ex de no cuidar la relació i diu que va ser infidel. Unes acusacions que la catalana rebutja: "Recorda sempre que allò que en Joan diu d'en Pere diu més d'en Joan que d'en Pere".

Un altre apunt: Polèmiques a banda, OT 2023 encara la gran final després d'eliminar la Bea al programa d'aquest dilluns. El guanyador del talent musical d'Amazon Prime Video sortirà d'entre els sis finalistes d'aquesta edició: Naiara, Juanjo, Paul Thin, Lucas, Martin o Ruslana.