La Jungla
India García, filla del torero Óscar Higares
Foto: India García, filla del torero Óscar Higares | Instagram
Famosos

India, la filla d'un famós torero que va ser un 'sex symbol' i que triomfa fent de model

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
India García, filla del torero Óscar Higares
Foto: India García, filla del torero Óscar Higares | Instagram

India García s'ha estrenat a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, trepitjant amb força a la passarel·la com a nova model de Custo Barcelona. Amb 20 anys, la desconeguda filla del torero madrileny Óscar Higares.

Què en sabem? India García treballa per Traffic Models, una de les agències de representació més importants de l'Estat amb seus a Barcelona i Madrid, que compta entre les seves representades a models tan famoses com Rosanna Zanetti, la dona de David Bisbal; o Linda Morselli, que va ser parella de Fernando Alonso.

Qui és? La filla gran del torero Óscar Higares és estudiant d'Arquitectura a la Universitat Politècnica de Madrid, tot i que està compaginant els estudis amb la seva gran passió, la moda. És per això que ha començat a fer promoció d'algunes marques a Instagram, i ara es dedica també a les passarel·les.

En detall: India García és la gran de les tres filles que Óscar Higares té amb la seva dona Sandra Álvarez, després de més de 30 anys de relació. A la India la segueixen Martina García (17) i Chloe García (13), encara menors d'edat però que en alguns anys podrien seguir les passes de la seva germana gran al món de la moda.

Categoria: La Jungla