La Jungla
Núria Marín a l'esquerra, i Gerard Piqué i Clara Chía a la dreta de la imatge
Foto: Núria Marín a l'esquerra, i Gerard Piqué i Clara Chía a la dreta de la imatge | TV3 | EFE
Famosos

Núria Marín i Clara Chía, tensa trobada en un centre d'estètica: "Em vaig sentir violentada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Núria Marín a l'esquerra, i Gerard Piqué i Clara Chía a la dreta de la imatge
Foto: Núria Marín a l'esquerra, i Gerard Piqué i Clara Chía a la dreta de la imatge | TV3 | EFE

Clara Chía continua donant senyals que es troba sobrepassada per la pressió dels mitjans de comunicació, fins al punt que ja no sap com reaccionar quan es troba algun famós que treballa a la televisió. Com ha passat en una trobada fortuïta amb la presentadora Núria Marín.

Què en sabem? Segons ha explicat Núria Marín al programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, va coincidir un dia amb la Clara Chía a Backstage, un centre de perruqueria i estètica de l'upper Diagonal de Barcelona. Quan van creuar mirades, la nòvia de Gerard Piqué es va posar molt tensa, fins al punt que la presentadora de Love Cost de TV3 es va sentir violentada.

Què diu Núria Marín?

  • "Va reaccionar d'una manera que em va fer sentir molt violentada, com si jo l'estigués perseguint"
  • "Clara Chía, vull que sàpigues que jo era a Backstage perquè tinc cartutxeres, no perquè t'estigués perseguint"
  • "La vaig veure i va donar mitja volta. Es va posar molt nerviosa, la vaig veure molt angoixada, i vaig empatitzar amb ella"

D'on venim? Clara Chía no ha tingut una relació fàcil amb els mitjans de comunicació des que es va fer pública la seva relació amb Gerard Piqué fa més d'un any. La nòvia de l'exfutbolista ha iniciat algunes batalles als tribunals per preservar la seva intimitat des d'aleshores. Un exemple, la denúncia que va presentar fa només dues setmanes contra el paparazzi Jordi Martín.

Un altre apunt: Cal recordar també que el programa Que no surti d'aquí ja va parlar de les inseguretats de Clara Chía amb la premsa fa pocs dies. A principis de febrer, la presentadora Juliana Canet va assegurar que es van trobar en un esdeveniment de la Kings League i que la nòvia de Piqué s'havia enfadat. "M'odia", va arribar a dir la de Cardedeu.