La Jungla
Rosa Clará, amb les seves models en una desfilada
Foto: Rosa Clará, amb les seves models en una desfilada | Exponovias
Famosos

Rosa Clará, la seva nova vida a Miami: festes, restaurants i l'apartament que ha comprat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosa Clará, amb les seves models en una desfilada
Foto: Rosa Clará, amb les seves models en una desfilada | Exponovias

La dissenyadora catalana Rosa Clará continua assentant el seu imperi de vestits de núvia als EUA. És per això que ha decidit compaginar la seva vida entre Barcelona i Miami.

Què en sabem? Segons avança Vanitatis, Rosa Clará ha comprat un apartament a Miami, on des de fa poc hi ha començat a viure uns mesos a l'any. Des d'allà pot dirigir de forma més propera les seves botigues al continent americà, que es troben dividides entre els EUA, Canadà, Mèxic i Brasil. La resta del temps el passa a Barcelona. 

En detall: Des que és a Florida, Rosa Clará s'ha deixat veure en exposicions, restaurants i festes. Diu el mateix mitjà que en una d'aquestes festes ha tingut ocasió de trobar-se amb diverses personalitats del món civil català. 

Un altre apunt: Mentre Rosa Clará viu instal·lada a Miami, el seu fill Daniel ha agafat les regnes de l'empresa de la mare des de Barcelona. Fill únic, té 31 anys i està cridat a ser el successor de la mare a l'empresa. És llicenciat en Arquitectura i té un MBA a Boston, i actualment enfoca la seva trajectòria professional en el gran negoci familiar. Forma part del Consell d'Administració i és la mà dreta de la mare, dirigint les àrees de marketing, producte i vendes.

A més, l'estiu passat va ser notícia pel seu espectacular casament amb la seva nòvia nord-americana Anne-Marie Colling en una cerimònia a la basílica de Santa Clotilde de París.

Categoria: La Jungla