La Jungla
Melody i el seu nòvio Ignacio Batallán
Foto: Melody i el seu nòvio Ignacio Batallán | Instagram
Famosos

Destapen el gran secret de Melody: el nòvio és un entrenador personal argentí i el fill es diu així

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Melody i el seu nòvio Ignacio Batallán
Foto: Melody i el seu nòvio Ignacio Batallán | Instagram

Melody havia guardat el secret durant tres anys, que és el temps que fa que dura la seva relació. Però només uns dies després que tinguessin el seu primer fill, la identitat del pare s'ha destapat públicament.

Què en sabem? El nòvio de la cantant Melody és l'Ignacio Batallán, un entrenador personal argentí de 39 anys (sis més que ella) que viu a Màlaga. L'esportista és conegut a la Costa del Sol per haver fundat el club de voleibol de Fuengirola i per regentar la seva pròpia empresa d'entrenament i nutrició.

En detall: Ha estat el propi Ignacio, Nacho pels amics i familiars, qui ha revelat que és el nòvio de la Melody amb una foto on apareix amb el seu fill als braços. Una imatge on també apareix escrit el nom que han triat pel seu primer fill: Cairo Batallán Ruiz.

D'on venim? Malgrat que no sabem la data exacta en què va començar la seva relació, el desembre de 2021 la parella va publicar la primera foto junts, precisament en una sessió de les que prepara Batallán als seus clients.

Un altre apunt: El dia 17 de febrer, Melody mostrava la primera foto del seu fill, amb les mans entrellaçades del nen, el pare i la cantant. Hores més tard, l'artista compartia també les imatges del seu primer àpat després de ser mare, dues pizzes d'una cadena de menjar ràpid al llit de l'hospital.

Per acabar: El naixement del Cairo ha agafat la Melody de promoció del seu nou disc, unes obligacions professionals que evidentment ha hagut d'interrompre. La cantant voldria poder-se'l endur de gira quan faci concerts per Espanya, va assegurar en una entrevista amb Toñi Moreno pocs dies abans de ser mares. Quan no sigui possible, el nen es quedarà a casa amb l'Ignacio.

Categoria: La Jungla