La Jungla
Inés Hernand, en una imatge a la televisió
Foto: Inés Hernand, en una imatge a la televisió | RTVE
Influencers

Així és el nòvio de la polèmica Inés Hernand, un famós DJ madrileny de 36 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Inés Hernand, en una imatge a la televisió
Foto: Inés Hernand, en una imatge a la televisió | RTVE

Inés Hernand té nòvio i l'APM? de TV3 n'ha donat l'exclusiva gairebé sense voler-ho, després d'enxampar-lo a ell amb una samarreta de la presentadora als premis ESLAND. 

Què en sabem? En una connexió de la Xènia Casado als ESLAND, la reportera de l'APM? es va fixar que un dels convidats duia una samarreta de la Inés Hernand a la catifa vermella. Era el madrileny Guillermo Camacho, conegut pel públic com DJ Verse, que va revelar així davant de càmeres que és el nou nòvio de la presentadora:

Què diu Inés Hernand? Després que l'APM? els enxampés, la Inés Hernand s'ha rendit a l'evidència i ha confirmat públicament que efectivament són parella.

  • "Que s'emporti l'exclusiva l'APM? em fa més il·lusió que qualsevol altre mitjà"
  • "Ja sabeu que ensenyo més el meu curro que la meva vida personal, però hi ha coses que són inseparables del dia a dia, així que naturalitza-ho amb aquesta comunitat fantàstic"
  • "Només faré una declaració i és que és intel·ligent, generós as fuck, conseqüent, reflexiu i assossegat. I'm in love girls, s'ha d'aplaudir"

D'on venim? Inés Hernand va confessar el passat mes de gener als premis Feroz que estava enamorada. Malgrat que no va explicar amb qui estava, va assegurar a Código Nuevo que tenia "un rotllet de Fuenlabrada" que volia que fos el seu futur marit.

@codigonuevo Qué importante es llorar de felicidad @Inés Hernand #premiosferoz #ineshernand #benidormfest #benidormfest2023 #amor #llorar #redcarpet #alfombrapremiosferoz #premiosferoz2024 #cinetiktok #salseo ♬ original sound - Código Nuevo

Qui és ell? Tal com va dir Inés Hernand, Guillermo Camacho àlies DJ Verse és natural de la localitat madrilenya de Fuenlabrada. Té 36 anys, cinc més que ella, i en porta 15 dins del món del hip hop i el rap.

Un altre apunt: Inés Hernand fa córrer rius de tinta per la seva nova relació de parella, tot i que és estrany que es parli d'ella per la seva vida privada. Fa pocs dies, durant la prèvia dels premis Goya, va esdevenir tendència a xarxes socials pels comentaris als convidats, especialment el to adulador al president del govern espanyol Pedro Sánchez. Per aquest motiu va generar una crítica del Consell d'Informatius de RTVE, que més tard va dimitir en bloc.