La Jungla
Cayetano Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Cayetano Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Cayetano Rivera, furiós amb una famosa actriu catalana de Netflix i TV3: "Hipocresia"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Cayetano Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Cayetano Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE

Polèmica sonada entre el torero Cayetano Rivera i l'actriu catalana Georgina Amorós, que ha assolit la fama pels seus papers d'Àlex a Benvinguts a la família de TV3 i Cayetana d'Élite a Netflix.

Què en sabem? Georgina Amorós ha fitxat per la plataforma animalista PETA en una nova campanya contra el maltractament animal, en aquest cas per la desaparició de l'espectacle cruel i sagnant de les curses de braus. Per això s'ha fet una foto amb un vedell on demana acabar amb la tauromàquia. Una petició que ha topat amb el rebuig frontal i malcarat d'un dels noms més famosos del toreig a Espanya, Cayetano Rivera.

Què diu Georgina Amorós?

  • "Creem un món on tots els éssers vius siguin tractats amb respecte i compassió"
  • "Les curses de braus són cosa del passat, han de desaparèixer"

Què diu Cayetano Rivera?

  • "Georgina Amorós critica les curses de braus fent veure que els toros són dòcils, i ho fa amb Photoshop perquè no s'atreveix a fer-se la foto amb toros de veritat"
  • "T'has emportat el vedell a casa? Hipocresia 100%"

Reaccions: Les paraules irades de Cayetano Rivera de 47 anys contra una jove de 25 pel simple fet de demanar acabar amb el maltractament animal han generat una allau de comentaris a les xarxes socials, majoritàriament favorables a l'actriu i demostren que les anacròniques curses de braus tenen els dies comptats perquè no interessen en una societat que vol ser avançada.