La Jungla
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Ayuso llueix camisa d'una famosa dissenyadora catalana i tothom la vol: com és i quant val

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Isabel Díaz Ayuso ha aconseguit convertir-se en tendència dia rere dia a base de polèmiques, fins al punt que el que fa ja traspassa la política i ha aconseguit situar-se com un dels personatges més seguits de la societat madrilenya. També com a icona de moda.

Què en sabem? Malgrat els estirabots habituals de la presidenta de la Comunitat de Madrid pel que fa a les seves relacions amb Catalunya, Isabel Díaz Ayuso ha sorprès aquests dies triant una marca catalana per anar vestida en una de les reunions més importants que ha tingut aquest any, la trobada amb Roberta Metsola, presidenta del Parlament Europeu.

Com anava? Acostumats com té els seus seguidors a dur colors llampants, aquesta vegada Ayuso va triar una camisa negra, que afavoreix combinacions més fàcils amb altres peces. Així, duia la ja esmentada camisa negra amb una faldilla negra de tub per sota dels genolls.

En detall: La firma que hi ha al darrere de la camisa d'Ayuso és Lola Casademunt, de Maite Casademunt. Tal com indica la dissenyadora al seu web, és una camisa strech de maniga llarga amb contrast viu a les espatlles, punys i canesú a l'esquena, butxaques frontals amb tapeta i tancada amb botons daurats. Es ven per 119 euros.

A més, Ayuso també es va deixar veure més tard amb la mateixa camisa negra a l'acte de presentació del seu projecte Arc Verd, que vol impulsar la plantació de 16.700 arbres nous a Madrid. Les fotos amb la líder popular vestida de Lola Casademunt omplen els comptes de fans en les últimes hores.