La Jungla
Norma Duval, en una imatge d'arxiu
Foto: Norma Duval, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Norma Duval, encara més rica: el seu marit serà indemnitzat amb prop de 100 milions pel govern balear

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Norma Duval, en una imatge d'arxiu
Foto: Norma Duval, en una imatge d'arxiu | EFE

Matthias Kühn, el marit alemany de Norma Duval, serà indemnitzat pel govern de les Illes Balears després de 25 anys de litigis sobre una urbanització de superluxe que volia construir a Sóller (Mallorca). El Tribunal Suprem dona la raó a l'empresari i condemna l'Administració illenca a pagar-li gairebé 100 milions d'euros.

Què en sabem? El Tribunal Suprem ha avalat la sentència que va dictar el Tribunal Superior de Justícia de Balears el gener de 2022, quan va fallar a favor de Kühn en considerar que el govern autonòmic havia vulnerat els seus drets quan va desclassificar el caràcter urbà dels terrenys on pretenia construir la seva urbanització.

En detall: Durant més de dues dècades, el marit de Norma Duval ha batallat contra governs socialistes i populars, i finalment s'ha sortit amb la seva. Segons els seus representants legals, que han difós la resolució del jutge, el govern de Marga Prohens haurà de pagar ara 63,5 milions d'euros a Kühn, més uns interessos que ascendeixen a 32,5 milions des de 2009. Això suma un total de 96 milions d'euros.

Un altre apunt: Sempre discret amb la seva vida privada, Matthias Kühn també va ser notícia el novembre de 2022 pel seu casament amb Norma Duval després de 13 anys de relació. La parella es va casar en un poble dels Alps on tenen una casa, i les imatges del casament van ser portada a la revista ¡Hola!.

Categoria: La Jungla