La Jungla
Ana Obregón celebra l'aniversari amb la seva neta Ana Sandra
Foto: Ana Obregón celebra l'aniversari amb la seva neta Ana Sandra | Instagram
Famosos

Ana Obregón torna a celebrar l'aniversari cinc anys després: "M'he despertat plorant"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ana Obregón celebra l'aniversari amb la seva neta Ana Sandra
Foto: Ana Obregón celebra l'aniversari amb la seva neta Ana Sandra | Instagram

Ana Obregón ha fet 69 anys aquest dilluns, dia 18 de març, acompanyada de la seva neta Ana Sandra Lequio al casalot on viuen als afores de Madrid. Diu la presentadora que és el primer cop que celebra el seu aniversari en cinc anys.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, Ana Obregón ha publicat les fotos de la celebració amb la seva neta, emocionada al sofà de casa amb la nena als braços i un retrat gegant del seu fill Álex Lequio penjat de la paret. Aquestes són les fotos de la presentadora celebrant l'aniversari a casa amb la petita:

Què diu? "M'he despertat plorant perquè feia cinc anys que no celebrava el meu aniversari", ha escrit Ana Obregón al seu perfil. L'actriu recorda que l'últim cop que va bufar espelmes va ser el 2019, un any abans de la mort del seu fill Álex Lequio per un càncer.

D'on venim? Aquest és el primer aniversari de l'Ana Obregón amb la seva neta, que farà un any aquest dimecres 20 de març. La filla biològica de l'Álex Lequio va néixer per gestació subrogada a Miami tres anys després de la mort del pare. Segons l'actriu, tenir una filla havia estat l'últim desig de l'Álex Lequio abans de morir, i ella va viatjar als EUA per fer-lo realitat.

Categoria: La Jungla