La Jungla
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco
Famosos

Preocupació per l'estat de salut de Bertín Osborne, cada cop més deteriorat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Bertín Osborne està malament. El presentador de televisió, que acaba de ser pare als 69 anys, ha vist com es deteriorava la seva salut al mateix temps que iniciava una batalla amb la seva ex Gabriela Guillén, mare del seu fill.

Què en sabem? Bertín es va contagiar de covid-19 el passat mes de gener, però la malaltia se li ha complicat. Des d'aleshores ha desaparegut de l'esfera públic, mentre lluita per superar les seqüeles de la coneguda com a covid persistent.

En detall: Segons ha pogut saber ABC, el presentador està tan malament que està rebent un tractament molt específic en una clínica de Còrdova. Sembla que el tractament és a base de vitamines i minerals, i el rep en formació de medicació intravenosa.

A més, la seva filla Eugenia Osborne en va parlar fa pocs dies, quan va explicar que no està hospitalitzat però que la malaltia "s'ha enquistat" i li està costant recuperar-se. Un testimoni que se suma al que deia el seu entorn fa pocs dies a la revista ¡Hola!, quan van explicar que Bertín Osborne està travessant "un infern", que pateix "un cansament enorme" i que s'ha aprimat moltíssim.

Què diuen? "Ha perdut totes les defenses i el seu sistema immunològic ha deixat de treballar", expliquen les mateixes fonts del seu entorn a ¡Hola!.

Per acabar: Mentre Bertín Osborne combat les seqüeles de la covid, la batalla judicial amb Gabriela Guillén avança. Ja hi ha interposada una demanda de paternitat contra ell, que va exigir proves d'ADN per reconèixer el seu fill, nascut el 31 de desembre de 2023. A dia d'avui, el presentador encara no ha tingut la decència d'anar-lo a conèixer. Només la setmana passada el seu entorn va declarar que podria estar disposat a anar-lo a veure quan es recuperi, dos mesos i mig després del naixement.

Categoria: La Jungla