La Jungla
Jorge Javier Vázquez, en una imatge a la televisió
Foto: Jorge Javier Vázquez, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Jorge Javier, contra Pablo Motos pels atacs a David Broncano: "Que li desitgi sort i no munti numerets"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Javier Vázquez, en una imatge a la televisió
Foto: Jorge Javier Vázquez, en una imatge a la televisió | Telecinco

En plena guerra televisiva entre David Broncano i Pablo Motos, pel fitxatge –de moment en stand by– del primer a TVE i el risc del segon a perdre el liderat del prime time, un altre presentador que coneix bé el que és fer un dels programes més vistos ha entrat en escena per mullar-se de ple: Jorge Javier Vázquez, que opina sobre aquest sainet sense mossegar-se la llengua.

Què en sabem? Aquest dimecres, Jorge Javier aprofita el seu blog setmanal de la revista Lecturas per opinar sobre el fitxage de Broncano a TVE i carregar contra Motos. El presentador de Badalona rebutja la teoria que Pedro Sánchez és al darrere d'aquest moviment, en un intent d'arrabassar l'audiència a El Hormiguero, que en els últims anys no ha amagat que fa campanya per la dreta; i demana Motos i els seus que no perdin la compostura.

Què diu?

  • "A El Hormiguero s'han pres com una cosa personal el fitxatge [de Broncano], diuen que Moncloa els té mania i ho fan per destrossar-los. Com a teoria conspiranoica deu tenir adeptes, però a mi se'm queda curta"
  • "Per molt que Juan del Val es posi alarmista i asseguri que Sánchez vol carregar-se Motos, intueixo que ni ell mateix es creu aquesta bola però en termes d'audiència els deu sortir rendible"
  • "Motos té 58 anys. Noi, portes 20 anys sent imbatible. De debò teniu fogots pel fitxatge de Broncano? En sembla que en comptes de muntar numerets, haurieu de desitjar-li sort. És un company, no un comissari polític"
  • "Sembla que us hagin de treure el pa i la sal, quan ja teniu tants diners que no us els gastareu ni en 100.000 vides".

D'on venim? La setmana passada, el mateix dia que RTVE ajornava la decisió sobre Broncano, des d'El Hormiguero llançaven la consigna que tot plegat era una maniobra de Pedro Sánchez contra ells. Una versió a la qual es van abonar de seguida alguns dels col·laboradors de Motos, com Juan del Val o Cristina Pardo, mentre que el presentador es posava exquisit, assegurava que li era "incòmode" parlar de la situació però estirava la conversa com un xiclet.

Un altre apunt: Cal recordar que Jorge Javier va ser la gran aposta de Mediaset per lluitar contra Pablo Motos a la franja de la nit, després de cancel·lar Sálvame i deixar el de Badalona sense programa. Telecinco va estrenar el setembre de 2023 Cuentos Chinos, per intentar competir amb El Hormiguero. Però les audiències baixíssimes del format van fer que la direcció decidís suprimir-lo quan feia només tres setmanes que s'emetia.