La Jungla
Pablo Motos, a 'El Hormiguero'. En petit, David Broncano
Foto: Pablo Motos, a 'El Hormiguero'. En petit, David Broncano | Antena 3 | Movistar Plus+
Televisió

Pablo Motos i els tertulians d'El Hormiguero desbarren pel fitxatge de David Broncano a TVE

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Motos, a 'El Hormiguero'. En petit, David Broncano
Foto: Pablo Motos, a 'El Hormiguero'. En petit, David Broncano | Antena 3 | Movistar Plus+

Pablo Motos s'ha pronunciat finalment sobre el fitxatge de David Broncano a TVE per fer la competència a El Hormiguero. Tant el presentador com els seus tertulians han assenyalat Pedro Sánchez per aquest moviment, de moment fallit.

Què en sabem? El mateix dia que RTVE ajornava de nou la decisió de signar o no un contracte milionari amb David Broncano perquè faci La Resistencia a La 1, Motos tractava l'assumpte amb Juan del Val i Cristina Pardo. "Diuen que Moncloa ha trucat a TVE per fer un programa. Crec que et tenen mania", començava el marit de Núria Roca. Després, la desbarrada total.

Què diuen? Mentre Cristina Pardo assegurava que RTVE ha ajornat la votació sobre Broncano per no perdre-la, i furgava en les informacions que apunten a una retallada de minuts del Telediario i que "Moncloa ha decidit" que el presentador de La Resistencia és "un bon candidat" per fer ombra a Motos, Juan del Val insistia en la tesi que el govern de Sánchez "vol acabar amb Pablo Motos" i "fer mal" a El Hormiguero, i que això li preocupa pel "nivell democràtic" a Espanya.

Pablo Motos opina: Després que parlessin els seus col·laboradors, el presentador ha dit que "és incòmode parlar d'un tema en el qual estàs implicat per molt que no ho vulguis", alhora que ha assegurat que celebra que hi hagi competència. "Cadascú que triï l'opció que li doni la gana, res més democràtic que el comandament a distància. A mi el que em sap greu són els treballadors de TVE, que veuen com estan ridiculitzant el prestigi d'una cadena extraordinària amb professionals de prestigi".