La Jungla
Tomàs Molina, candidat d'ERC a 'Polònia'
Foto: Tomàs Molina, candidat d'ERC a 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' arrasa imitant Tomàs Molina candidat d'ERC: "Marxo a Brussel·les, que es foti Cruanyes"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tomàs Molina, candidat d'ERC a 'Polònia'
Foto: Tomàs Molina, candidat d'ERC a 'Polònia' | TV3

Polònia de TV3 ha tornat aquest dijous, amb la notícia bomba del fitxatge de Tomàs Molina a ERC per les eleccions europees. El gag més esperat de la nit, que ha arrasat entre els espectadors també a xarxes socials.

Què en sabem? Al ritme de Torero de Chayanne, l'imitador de Tomàs Molina canta a Polònia que ara és polític. "M'és igual la sequera, em toca fer campanyes. Me n'aniré a Brussel·les, que es foti el Cruanyes. Ara soc polític i no m'importa el que diguin", recita 20 anys després del gran èxit del portorriqueny.

Reaccions: Més enllà del to humorístic que gasta Polònia amb el salt de Molina a la política, la resposta ha estat força diferent a la redacció d'Informatius de TV3. En les últimes hores, el seu consell professional ha lamentat que el fitxatge de l'home del temps com a candidat d'ERC "malmet la imatge d'independència" de la televisió pública. També han parlat a títol personal alguns dels seus companys. Com Xavi Coral, que aquest dijous deia a RAC1 que estaven "descol·locats" amb la decisió d'en Tomàs Molina.

Per acabar: Després d'anunciar diumenge la seva incorporació a ERC, Molina ha explicat que deixarà de sortir a la televisió però que no abandonarà el seu lloc de feina a TV3. "No sortiré més per televisió. Divendres va ser l'últim dia que vaig sortir per la tele, almenys de moment", va assenyalar a la seva primera roda de premsa com a candidat republicà abans de matisar que sí que continuarà treballant a TV3 fins al dia de les eleccions "però sense sortir per televisió".

Categoria: La Jungla