La Jungla
Xavi Coral, en una imatge a la televisió
Foto: Xavi Coral, en una imatge a la televisió | TV3
Famosos

Xavi Coral adverteix Tomàs Molina: "El món de la política és complicat, ens ha descol·locat"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Xavi Coral, en una imatge a la televisió
Foto: Xavi Coral, en una imatge a la televisió | TV3

El salt de Tomàs Molina a la política de la mà d'ERC no ha deixat indiferent ningú, fins i tot el consell professional d'Informatius de TV3 s'ha pronunciat de forma molt crítica. Aquest dijous, el seu company Xavi Coral també n'ha parlat.

Què en sabem? En una entrevista a RAC1, Xavi Coral ha assegurat que el fitxatge de Tomàs Molina a ERC va agafar tota la redacció per sorpresa i que després de l'anunci n'ha parlat amb ell personalment. El presentador del TN de TV3 fa evident que tampoc no té clar que el seu company hagi pres la millor decisió.

Què diu?

  • "Aquesta situació ens ha deixat a tots descol·locats"
  • "Li vaig dir que jo, que havia estat corresponsal a Brussel·les, sé que es trobarà molts altres àmbits en els quals haurà d'entrar a banda del canvi climàtic"
  • "El món de la política és molt complicat. Vull dir que…"

En detall: Coral no es mossega la llengua, i va ser el primer que dilluns va tirar d'ironia per parlar de la candidatura de Molina a les eleccions europees en ple directe del TN. "Havíem de fer algun comentari. Si tothom en parlava, nosaltres també havíem de fer algun comentari. Si no, quedava estrany i semblava que fóssim uns extraterrestres", ha reflexionat.

Un altre apunt: Les declaracions de Coral coincideixen en el temps amb el comunicat del consell professional d'Informatius i Esports, que ha lamentat que el fitxatge de Tomàs Molina a ERC "malmet la imatge d’independència periodística" de TV3.

Categoria: La Jungla