La Jungla
La reina Letícia i la infanta Sofia, en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Letícia i la infanta Sofia, en una imatge d'arxiu
CASA REIAL

La reina Letícia es va negar dos cops a acompanyar Felip VI a visitar Sofia a l'hospital

Temps de lectura: 2 minuts
La reina Letícia i la infanta Sofia, en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Letícia i la infanta Sofia, en una imatge d'arxiu

La reina Letícia s'ha negat dos cops a acompanyar al seu marit, el rei Felip VI, a visitar la mare del cap de l'Estat, la reina emèrita Sofia, a l'hospital on està ingressada des del passat dimarts a la nit.

Què en sabem? Felip VI va traslladar-se a l'hospital, conduint el seu propi vehicle, tant el dimarts a la nit quan va conèixer l'ingrés hospitalari de la seva mare, el primer en molts anys, com el dimecres a mitja tarda. Està previst que el monarca hi torni avui, si els metges no li donen l'alta al llarg de la jornada. En ambdues ocasions, segons fonts de la Casa Reial consultades per Principal, Felip VI li va proposar a Letícia que l'acompanyés com és habitual en aquest tipus de visites i ella s'hi va negar. Es va quedar al seu domicili de la Zarzuela.


Per què és important? La negativa de la reina Letícia a visitar la seva sogra a la Clínica Ruber de Madrid evidencia la mala relació que hi ha entre elles des de fa molts anys. Cal recordar que, fa quatre anys, l'esposa de Felip VI va intercedir entre la princesa Elionor i la seva àvia a la sortida d'una missa a la catedral de Palma per tal d'evitar que la dona de Joan Carles I no agafés de la mà a la seva neta.


Què esperar? La previsió, segons expliquen les mateixes fonts, és que Letícia no es deixi veure per l'hospital a menys que l'hospitalització de la reina Sofia s'allargui més del previst. Els metges, això no obstant, segons ha pogut saber Principal, estudien donar-li l'alta en els pròxims dies -o inclús hores-. Com Letícia, tampoc es preveu que el marit de la reina emèrita, Joan Carles I, la visiti a l'hospital. L'ex cap de l'Estat, tot i això, sí que viatjarà de nou a Espanya pròximament per visitar-la al seu domicili.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Felip VI