La Jungla
Sílvia Caballol, durant l'entrevista amb Ricard Ustrell
Foto: Sílvia Caballol, durant l'entrevista amb Ricard Ustrell | TV3
Televisió

La dona de l'exbisbe de Solsona, a TV3: "El nostre amor va néixer com una flor entre les pedres"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sílvia Caballol, durant l'entrevista amb Ricard Ustrell
Foto: Sílvia Caballol, durant l'entrevista amb Ricard Ustrell | TV3

Sílvia Caballol trenca el silenci, i aquest dissabte serà a Col·lapse de TV3 en la seva primera entrevista a la televisió des que es va conèixer la seva relació amb Xavier Novell, exbisbe de Solsona, fa dos anys i mig.

Què en sabem? En les últimes hores, Ricard Ustrell i ella mateixa han compartit les imatges de l'avançament de l'entrevista, que s'ha gravat amb antelació. Després de dos anys i mig de silenci, l'escriptora i dona de Xavier Novell donarà així resposta a alguns dels interrogants que durant tot aquest temps ha suscitat la seva relació.

Què diu? L'avançament de l'entrevista, que també es pot veure a les pauses publicitàries de TV3, dura pocs segons però deixa entreveure per on anirà la conversa. "Ell no vol que parli de la nostra història, però només deixaré una frase i és que el nostre amor va néixer com una flor entre les pedres contra tot pronòstic i contra tota probabilitat. Com aquelles flors que surten al mig d'un roc i et preguntes com pot ser. Doncs va ser", explica Sílvia Caballol.

D'on venim? El passat 1 d'abril, Caballol va revelar públicament que s'havia casat per l'Església amb Novell "gràcies a la misericòrdia del Sant Pare", que havia concedit la secularització al seu marit. "Ha estat un camí llarg, però hem pogut regularitzar la nostra situació canònica: casar-nos com desitjàvem i poder tornar a rebre la comunió", expressava la núvia abans de compartir les fotos del seu dia més especial.

Per acabar: Novell va penjar els hàbits en el mes d'agost de 2021, pocs dies abans que transcendís públicament que Caballol era la seva nòvia. El capellà ultraconversador que alliçonava els feligresos s'havia enamorat d'una escriptora de novel·la eròtica i satànica, fet que va generar una polèmica sonada. El novembre de 2021, la parella es va casar en una cerimònia civil a Súria. L'abril de 2022 es va saber que havien tingut bessones, és a dir que ella es va quedar embarassada quan ell encara era bisbe.

Categoria: La Jungla