La Jungla
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa Reial

Carla Vigo triomfa en català: el 'tiktok' de la neboda de Letícia amb picada d'ullet a Bad Gyal i Mushkaa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carla Vigo ha sorprès els seus seguidors a xarxes socials en les últimes hores amb un vídeo ballant a ritme de SexeSexy de Bad Gyal i Mushkaa.

Què en sabem? A través del seu compte de TikTok, la neboda de la reina Letícia es deixa veure ballant i taral·lejant la cançó en català SexeSexy de les germanes Farelo. Amb un vestit verd i fent la coreografia amb les mans, així gaudeix Carla Vigo de la música en català:

@just._.carlaa

♬ SexeSexy - Mushkaa & Bad Gyal & Bexnil

En detall: Carla Vigo ha generat un interès creixent des que va assolir la majoria d'edat el 2018. La cosina de la princesa Elionor va obrir aleshores les seves xarxes socials al públic, i actualment acumula més de 33.000 seguidors a Instagram.

A més, en el mes d'abril de 2023, fa tot just un any, Carla Vigo va estrenar també compte de TikTok, des d'on últimament ha mostrat l'interior del pis tutelat on viu, amb unes altres vuit persones, al barri madrileny de Chamberí. Als vídeos s'hi pot veure per exemple l'habitació o la cuina.

@just._.carlaa

♬ sonido original - Naroaaa✌🏻

@just._.carlaa

♬ SOLTERA - Jose De Las Heras & Omar Montes

Per acabar: Carla Vigo es troba actualment en un pis tutelat pels problemes de salut mental que arrossega des de fa anys. Ella mateixa en va parlar a principis de març en una entrevista amb Ricky García, on abordava també la seva relació amb Letícia, Elionor i Sofia i el mal rotllo que hi ha amb Victoria Federica.