La Jungla
El castell que apareix al nou videoclip de Dua Lipa
Foto: El castell que apareix al nou videoclip de Dua Lipa | YouTube
Famosos

Estrella mundial de la música enamora Catalunya: videoclip a Barcelona amb picada d'ullet als castells

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
El castell que apareix al nou videoclip de Dua Lipa
Foto: El castell que apareix al nou videoclip de Dua Lipa | YouTube

Dua Lipa ha estrenat per fi aquest divendres Illusion, el seu últim tema amb videoclip gravat a Barcelona, que ha vist la llum precisament quan la cantant britànica es troba passant uns dies a Catalunya.

Què en sabem? El videoclip del nou tema de Dua Lipa es va gravar el passat mes de març a les piscines municipals de Montjuïc, amb la col·laboració de les nadadores catalanes de natació sincronitzada i professionals de waterpolo i salt de trampolí, també de diversos equips catalans. Amb ells, i les imatges de tot Barcelona de fons, l'artista ha volgut homenatjar Catalunya recreant al seu estil un castell. Aquí les imatges:

En detall: Dua Lipa publica el seu nou tema l'endemà del seu últim concert a Barcelona. La cantant ha estat aquest dijous al Palau Sant Jordi, a la cloenda de la convenció de McDonald's que ha reunit més de 14.000 directius a la ciutat.

A més, l'artista ha viatjat amb el seu nòvio, l'actor i model britànic Callum Turner, i durant tota la setmana s'han deixat veure junts passejant per l'Eixample o l'entorn de Montjuïc, entre d'altres. Han estat allotjats al Soho House Barcelona, a la plaça del Duc de Medinaceli, a Ciutat Vella i a tocar del passeig Colom. Això, poques setmanes després del seu últim viatge a la ciutat, precisament per gravar el videoclip que s'ha publicat avui.

Categoria: La Jungla