La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa reial

Irene Urdangarin no és la primera: la desconeguda relació del seu nòvio-cosí amb Victoria Federica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Irene Urdangarin i Juan Urquijo són la parella del moment. Les revistes del cor van plenes amb la notícia del primer nòvio de la filla de la infanta Cristina, que a més és un cosí llunyà. Però aquesta no és la primera vegada que a Juan Urquijo se'l relaciona sentimentalment amb una membre de la família reial.

Què en sabem? Fa dos només dos anys, Juan Urquijo ja va aparèixer per primer cop a les revistes del cor. Aquella vegada, per la seva suposada relació de parella amb Victoria Federica, cosina germana de la Irene Urdangarin i, com ella, cosina en tercer grau dels Urquijo. Uns rumors que es van generar després d'unes fotos dels dos passejant per Madrid amb molta complicitat.

En detall: Mai no es va saber del cert si en algun moment havia passat alguna cosa entre ells, però amb el temps sí que van voler deixar clar que s'havien convertit pràcticament en millors amics i que cadascú tenia les seves parelles.

D'on venim? ¡Hola! ha publicat aquest dimecres les primeres fotos d'Irene Urdangarin i Juan Urquijo junts. Segons la revista, la seva història d'amor va sorgir durant la tardor, quan ella se'n va anar a viure amb la seva àvia Sofia al palau de la Zarzuela mentre es treia el carnet de conduir. Aleshores es van començar a veure cada dia, forjant una relació de parella que ara mantenen en la distància perquè ella és a Cambodja.

A més, ha transcendit que la mateixa revista té fotos dels dos fent-se petons pel carrer, però no les han publicat per respecte a la Casa Reial.

Qui és ell? Fill d'aristòcrates i germà de Teresa Urquijo, és des de fa pocs dies cunyat de l'alcalde de Madrid del PP. Madrileny de 25 anys, en té set més que Irene Urdangarin.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos